Ik ook?

Al bijna twee honderd jaar zijn Fraters Maristen overal op de wereld werkzaam in het onderwijs of in vorming en begeleiding van jongeren.

Uitgebreide informatie vind je op www.champagnat.org

Iedere jongere vraagt zich af waar hij bij hoort, of waar hij bij wil horen. Het is een belangrijke vraag die mede richting gaat geven aan hun verdere leven. Als jij ook antwoord op deze vraag zoekt, kun je uitkomen bij de Fraters Maristen. Je voelt je aangetrokken om hun leven te delen en je wilt je inzetten voor jongeren die aandacht en zorg nodig hebben. Je vindt het een fijn idee om deel uit te maken van een grote internationale gemeenschap; het boeit je om je leven te baseren op een evan­gelische spiritualiteit.

In veel landen waar de fraters aanwezig zijn, sluiten jongemannen zich bij hen aan. Als jij dat ook wilt, kun je contact met ons zoeken. Er volgt dan een kennismakingsperiode met de fraters in het land waar je woont. Daarna volg je een vorming in Maristenspiritualiteit in internationaal verband. Na de afronding van je studie wordt samen met jou gekeken hoe je je idealen binnen de gemeenschap van de fraters kunt verwerkelijken.

Voor meer informatie kun je de contactmogelijkheid van deze website gebruiken of schrijven naar: Provincialaat Fraters Maristen, Sophiaweg 4, 6523 NJ Nijmegen, Nederland.

Alle rechten voorbehouden © Maristen | Webdesign by: WEN Kunst Webdesign | Login